Rodkicker

316,75 380,49 

Seldénin Rodkicker helpottaa purjeiden käsittelyä purjeen laskun aikana estäen puomia putoamasta. Lisäksi kaasujousella varustettu Rodkicker nostaa puomin, kun puomin alasvetotalja vapautetaan. Kaasujousella varustettu Rodkicker mahdollistaa myös isopurjeen trimmaamisen. Erityisesti kevyellä tuulella puomin nostaminen Rodkickerin avulla avaa purjeen takaliikkiä ja lisää  sen kiertoa. Tämä on tavoitteellista, kun halutaan lisätä voimaa kevyessä tuulessa.

Toimitusaika: 3-14 päivää

Tuotetunnus (SKU): seldén-rodkicker Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Oikean koon valinta

Yleisemmin Rodkickerin valinta perustuu kahteen muuttujaan: 1) jahdin oikaisemismomenttiin, joka mittaa sen kykyä kantaa purjeita sekä 2) veneen rikin malliin (toppi- tai osariki). Kaasujousia on saatavana eri vahvuuksina kattamaan puomin painon (mukaan lukien purjeen) ja Rodkicker-kulman vaihtelut. Kulma puolestaan vaihtelee hanhenkaulan korkeuden ja kickerin pituuden mukaan.

Seldén on koonnut yleisimmistä venemalleista listan, josta voit tarkistaa veneeseesi sopivan Rodkickerin koon. Listaan pääset alla olevan linkin kautta.

Lista veneistä: https://support.seldenmast.com/en/services/upgrade_your_boat/boat_types.html

Lisätietoa Rodkickeristä, kaasujousista sekä ja kiinnitysosista löydät täältä: https://support.seldenmast.com/en/products/rigid_vangs_-_rodkickers.html

 

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Rodkicker

Vaihtoehto 1: RODKICK.05/1150/NO SPRING, Vaihtoehto 2: RODKICK.05/1150/SPRING